Nähdään verkossa!

06 Jan 2021

Järjestyksessään toisen SMASH Lahden alkuun on aikaa reilut kaksi viikkoa. Tapahtuman järjestelyt ovat edenneet vauhdikkaasti ja hyvässä myötätuulessa, kiitos hyvien yhteistyökumppaneiden ja tehokkaan tuotantotiimin.  

Juuri ennen vuodenvaihdetta Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkoi tammikuun 25. päivään saakka määräystä, joka rajoittaa yleisötilaisuudet ja julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön. Päätöksen vaikutuksesta SMASH Lahti järjestetään kokonaan verkkotapahtumana.  

-  Olemme olleet koko ajan varautuneita siihen, että tässä koronatilanteessa muutoksia järjestelyihin tulee aivan viime metreillä. Suunnitelmissamme on ollut kolme erilaista tapahtumakonseptia: ”perinteinen” SMASH, verkkotapahtuma tai näiden yhdistelmä, kertoo SMASHin uunituore toimitusjohtaja Arto Ahola, joka toimii myös SMASH Lahden päätuottajana.  

Perjantaina 22. tammikuuta järjestettävä SMASH Lahti kuvataan Malskin neljännessä kerroksessa sijaitsevan Digital Office Companyn upeista tiloista, ja päivää luotsaavat Mervi Kallio ja Jani Backman. Ohjelman kantava teema on ”How to make Lahti more green”, onhan tapahtuma osa Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden avajaisviikkoa.  

- Kolmen suunnitelman taktiikka takaa sen, että parin viikon päästä ei nähdä kompromisseja. Otimme käyttöön yhden kolmesta tuotantovaihtoehdosta, ja tarjoamme osallistujille varmasti ainutlaatuisen ja laadukkaan SMASH-tapahtuman, Ahola lupaa.  

SMASH Lahti on osallistujille veloitukseton, osallistuminen vaatii ainoastaan rekisteröitymisen.  

- Ohjelman runko ja pääteemat on julkistettu jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Tällä hetkellä teemme viimeisiä vahvistuksia esiintyjäkaartiimme. Sen voimme luvata, että SMASH yllättää tälläkin kertaa!  

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä: https://www.lyyti.fi/reg/SMASH_Lahti_2021_9596 

Ohjelma ja puhujaesittelyt löytyvät SMASH Lahden tapahtumasivulta: https://bit.ly/2WaNe59