Hanki oma Urheilukorttisi ja tue suomalaista urheilua!

04 Oct 2021

Lokakuun alussa käynnistynyt suomalainen innovaatio, Urheilukortti, kannustaa suomalaisia tulemaan urheilutapahtumiin ja samalla se lisää seurojen ja liittojen tulonlähteitä.

Urheilukortti on museokortin tapainen ”pääsylippu” urheilutapahtumiin. Urheilukortin mobiilisovelluksen voi ladata älypuhelimeen veloituksetta ja sen jälkeen siihen voi ostaa 69 euron hintaan viiden lipun pääsylippupaketteja mukana olevien urheiluseurojen tapahtumiin.

Kortin haltija voi käyttää pääsylippuja Urheilukortti-kalenterissa oleviin urheilutapahtumiin ympäri Suomea. Tällä hetkellä mukana on jo yli 60:tä urheiluseuraa, lajiliittoa ja yhteistyökumppania.

Urheilukortti mobiilisovelluksessa on myös urheilutapahtumakalenteri. Siihen on koottu kaikkien mukana olevien seurojen ja liittojen tapahtumat, joihin voi suoraan sovelluksesta lunastaa pääsylippuja Urheilukortilla. Urheilukortilla hankitut pääsyliput ovat halvempia kuin ovelta ostetut liput.

Mukana olevat seurat, lajiliitot ja yhteistyökumppanit järjestävät myös ilmaistapahtumia. Saat niistä tietoa mobiilisovelluksen kautta. Jatkossa Urheilukortilla pääsee tapahtumien lisäksi osallistumaan urheiluseurojen tarjoamiin liikuntapalveluihin.

Lue lisää osoitteesta https://www.urheilukortti.fi/

 

Tekstilähde: Urheilukortin mediatiedotteet

Smash Mill Oy on mukana Urheilukortissa yhtenä oikeudenhaltijana.